• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija: Većina ne ide na letovanje i zimovanje

Izvor Beta

Prošle godine 71,4 odsto građana Srbije nije bilo na letovanju, a 94 odsto na zimovanju, pokazalo je istraživanje objavljeno danas u listu "Politika".

Istraživanje je pokazalo da 60,9 odsto ispitanika smatra da pripada nižoj klasi, 32,9 odsto srednjoj klasi, višoj klasi 4,3 odsto, a 2,3 odsto ne zna kojoj klasi pripada.

Na pitanje "prema vašem mišljenju, da li postoji srednja klasa u Srbiji", 57 odsto ispitanih odgovorilo je da ne postoji, 41 odsto smatra da postoji srednja klasa, a dva odsto ne zna.

Istraživanje u kojem je učestvovalo 1.204 ispitanika obavila je za "Politiku" agencija Ninamedia.

Više od dve trećine ispitanih, 71,4 odsto, odgovorilo je da prošle godine na letovanju nije bio nijedan član njihove porodice, 6,6 odsto da je letovao jedan član, a 8,6 odsto ispitanih odgovorilo je da su na letovanju bila dva člana njihovih porodica.

Tek šest od sto ispitanika odgovorilo je da je neko iz njihove porodice prošle godine bio na zimovanju, odnosno 94 odsto je navelo da nijedan član porodice nije išao na zimovanje, 2,6 odsto reklo je da je na zimovanju bio jedan član porodice, a 1,3 odsto da je na zimovanju bilo dvoje iz porodice.

Komentari 20

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vokasi

Nemam želju da idem na more, pogotovo u ovo vreme, kada je Letovanje preraslo u to, ko će imati lepše slike na fejzbuku.

Ivanko

Nisi u pravu, Barby. Dete neće patiti zato što ne ide na letovanje, već zato što će mu dete koje je išlo na odmor nabijati komplekse zbog toga što je ono išlo. Nije u redu da nemaš dete samo zato što ne možeš da mu priuštiš da ide na odmor. Božji je blagoslov imati decu. Po meni je važno podići u njemu čoveka i pružiti mu toplinu, lepu reč, ljubav, odgoj, a da l će ići na letovanje ili na adu ciganliju to nije važno. Ja lično kao dete nisam uvek išla na odmor, ali sam uvek imala dobru ekipu i bilo mi je lepo i kad idjah na more, a i kad sam ostajala kući preko leta.

Putnik 57

O letovanju,zimovanju,stvaranju porodice i nekom normalnom zivotu u ovoj zemlji mogu samo da sanjam.

special image