• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić: Jašemo krizu jačine tigra

Izvor Tanjug

Aleksandar Vučić kaže da nema zaustavljanja u borbi protiv krize za koju je rekao da je "jačine tigra".

"Nekima je pre 25 i 30 godina bilo ispod časti da zajašemo krizu dok je bila veličine magarca, pa nam je zapalo da krotimo divljeg konja. I to smo nekako izbegli", rekao je Vučić na sednici Glavnog odbora SNS.

Kako je dodao, danas je naprednjacima ostavljeno da jašu krizu jačine tigra

"Ovi što nisu smeli da jašu ni magarca zlurado dobaciju: Šta je, Vučiću, ne možes i ne smeš da jašeš tigra. Pokušaćemo i to da pobedimo", poručio je on.

Govoreći o pritiscima kojim je izložen, Vučić je podsetio na slučaj hrasta koji se nalazi na trasi Koridura 11, naveo da taj hrast neće koštati 100.000 evra, već milion i više, za koji je, kako je dodao, moglo da se zaposli 200 ljudi.

"Nisam imao dovoljno hrabrosti da ostanem sam kad mi je cela Srbija skočila za vrat kad sam pomislio da su ljudi važniji od svake biljke i životinje", kazao je lider SNS.

On je naveo i primer srušene zgrade Generalštaba, objasnivši da kad je predložio da se "to ruglo" da nekome da napravi nešto ekskluzivno i zaposli ljude "krenula je opšta hajka, rušite nam Neretvu i Sutjesku - stali smo".

Prema rečima Vučića, kad je predložio da se gradi Beograd na vodi, pojavila su se udruženja ljubitelja železnice i neki koji su rekli - hoćemo baš stanicu u centru grada.

"Moje je danas da vam kažem, kao i onima koji su rekli ne treba nam Đulijani, Guzenbauer, Stros Kan. Moja je poruka: pričajte šta hoćete, nema više zaustavljanja i greške su bile to što smo vas slušali", poručio je Vučić.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

xy

A i tigar nije tako strasan, bez Osmog putnika nista.

xy

Vucic radi sve sto mu kazu. SAD mu kazu izdaj Kosmet, on izda, a sto se tice hrasta hvala Bogu sto si poslusao. Sveti hrast raste 600 godina i sad bi Vucic da ga isece. Kakvu je samo transformaciju doziveo Vucic za 5 godina, da covek ne moze da poveruje.

Zoran.R

Bogme nismo svi u krizi koliko ja vidim

special image