• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatni sajtovi za male preduzetnike

Izvor Tanjug

Predstavnici malih i srednjih preduzeća uskoro će moći putem novog portala "Kioskpages.com " da besplatno naprave svoj veb sajt bez ikakve pomoći IT stručnjaka, i tako predstave svoje ponude.

Takođe, mali i srednji biznismeni mogu i sami da optimizuju svoje "Kiosk strane" zahvaljujući jednostavnim koracima i savetima u toku pravljenja njihovog veb sajta, saopšteno je iz PR službe "Kioskpages.com".

Oni takođe imaju mogućnost da postavljaju dnevne, nedeljne i mesečne specijalne ponude koje će privući mušterije na njihovu "Kiosk stranu".

Iz Kioskpejdžisa navode da je jedan od razloga za lansiranje ovakvg sajta i činjenica da kapitalizam uništava male prodavnice, dok sa druge strane daje sve više moći ogromnim lancima marketa, pogotovu tokom ekonomske krize.

Oni smatraju da je internet jedino tržište u kome ekonomska kriza nije uznapredovala, i navode da su "upravo zbog toga odlučili da omoguće svim malim i srednjim biznisima da dođu na internet tržište i postanu vidljiviji onlajn mušterijama, čiji broj raste iz dana u dan".

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image