• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Zbog toaleta na "Tesli" će neko odgovarati

Izvor Beta

Srpska političko-privredna delegacija na povratku iz italijanskog Barija morala da čeka da se otključa most a potom su neki njeni članovi bili zapanjeni stanjem u toaletima najvećeg srpskog aerodroma.

Ministar saobraćaja Srbije Aleksandar Antić najavio je za sutra razgovor sa rukovodstvom beogradskog aerodroma jer je nezadovoljan čekanjem nakon sletanja aviona i stanjem aerodromskih toaleta.

"Nedopustivo je da mi čekamo određeno vreme da neko dođe i da nam otključa most, kao što je nedopustivo da toaleti na aerodromu budu u ovakvom stanju. Već sutra ću imati najozbiljniji razgovor sa rukovodstvom aerodroma", rekao je Antić na Beogradskom aerodromu.

Antić je rekao da je sada bio prvi put u inostranstvu od kada je postao ministar saobraćaja.

"Zato sam u obavezi da drugim očima gledam na sve ono što se dešava, a da ima bilo kakve veze sa mojim resorom. Ne sviđa mi se prvi utisak koji mogu ljudi da imaju o našoj zemlji kada slete na naš aerodrom. Ne zato što to lično smeta nama, nego ako se takve stvari dešavaju kada dolazi jedna zvanična državna delegacija, mogu tek da zamislim kako to izgleda u nekim regularnim i uobičajnim situacijama", objasnio je Antić.

Antić je poručio rukovodstvu Aerodroma u Beogradu da sutra dobro spreme obrazloženje za sve stvari koje je danas primetio.

Antić je bio član političko-privredne delegacije koja je u organizaciji Skupštine grada Jagodina od 25. do 28. septembra boravila u Bariju gde je imala više sastanaka s potencijalnim italijanskim investitorima i predstavnicima grada i regiona Pulja na jugu Italije.

Komentari 11

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miloss

Sad ce neka nesrecna tetkica sto rinta po ceo dan za 20 000 din da fasuje otkaz i satro su resili problem..

Ivana

A sta to gospodinu ministru smeta? Putovala sam u dosta zemalja i nagledala se svakavih aerodroma. Nas nije neki luksuz, ali je bar cisto.

pedja

Realno , mozda aerodrom lici kao luksus, ali ako je sam ministar primetio (nisu ga odveli u drugu bolje opremljen wc...) onda mozemo da zamislimo kakav je nas saobracaj... Relativno skoro sam leteo domacim avionim,a iznad glave mi visile zice kroz kutiju za stvari...

special image