• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od srede na Regionalni sajam zapošljavanja

Virtualni dani karijera i znanja održaće se po četvrti put na adresi www.dankarijera.com od 16. do 23. oktobra.

Nakon tri veoma uspešna online sajma zapošljavanja i obrazovanja, i ove godine Sajam organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu, sajtovi Infostud iz Srbije, MojPosao iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Online sajam posetiocima omogućava da 24 sata, 7 dana u nedelji iz svog doma pregledaju ponude za posao i edukaciju. Na jedinstvenom sajmu zapošljavaja, poslodavci će otvoriti virtualna vrata kompanija i predstaviti svoju kadrovsku politiku, dok će kandidati, putem ćata, moći da saznaju sve informacije direktno od predstavnika kompanije.

Posetiocima ovog jedinstvenog sajma zapošljavanja i edukacije, čija je jedna od prednosti mogućnost obilaženja štandova "iz kućne fotelje", kao i na prethodnom online sajmu, predstaviće se poslodavci iz regiona koji imaju potrebe za novim zaposlenima, ali i edukativne ustanove, koje će posetiocima približiti mogućnosti dodatnog obrazovanja i profesionalnog usavršavanja u doba kada tržište rada stalno zahteva nova znanja.

Samo neke od kompanija koje će na online sajmu predstaviti svoje ponude za posao su: Japan Tobaccoo International, Nestle Adriatic, Marbo Product, Telenor, Philip Morris International filijale u Srbiji i Crnoj Gori, Ernst & Young, Drey, Victoria group, Wireless media i drugi.

Više informacija o sajmu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.dankarijera.com, gde ćete pronaći i utiske sa prethodnih događaja.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image