• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najveće interesovanje za IT poslove i trgovinu

Izvor Tanjug

Četvrti regionalni onlajn sajam zapošljavanja i obrazovanja - Virtualni dan karijera i znanja - za prva dva dana posetilo je preko 45.000 ljudi.

Najveće interesovanje posetioci su pokazali za poslove u oblastima proizvodnje, prodaje i  informacionih tehnologija, saopštio je danas organizator tog sajma, Infostud.

Za razliku od prethodnih godina, poslodavci su na ovogodišnjem sajmu ponudili veliki broj praksi koje kandidatima omogućavaju da dođu do radnog iskustva i preporuke.

Primera radi kompanija Ernst&Young ponudila je prakse u IT odeljenju, u odeljenju ljudskih resursa, marketingu i finansijama, a prakse nude i kompanije poput Philip Morris International, Japan Tobacco International i Telenor Srbija.

Sajam, koji će trajati do 23. oktobra na adresi www.dankarijera.com, omogućava posetiocima da razgovaraju sa poslodavcima putem čet aplikacije, te tako svi mogu da saznaju nešto više o poslu u kompanijama koje ih interesuju.

Načetu sa posetiocima uglavnom raygovaraju HR stručnjaci, koji obavljaju selekciju kandidata u firmama u kojima rade, tako da je ovo idealna prilika da svi koji traže posao iz prve ruke saznaju koja pitanja mogu da očekuju na intervjuu za posao, kako da se najbolje pripreme, kako da sastave radnu biografiju, navodi se u saopštenju.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

лолзињо

Одете на тај виртеални сајт , он вас у оквиру пријаве пошаље на Инфостуд па вас одатле поњаље назад на тај виртуал сајт или на њихов глобални регистар ! Изем ти запошљење !

special image