• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paraćin: Za 50 radnih mesta 300 kandidata

Izvor Tanjug

Na sajmu zapošljavanja u Paraćinu 18 poslodavaca ove opštine ponudilo je 50 slobodnih radnih mesta, za koje je prijave podnelo više od 300 kandidata.

Traže se diplomirani pravnici, komercijaliste, inženjeri saobraćaja, saobraćajni i
prehrambeni tehničari, mesari, automehaničari, vozači, konobari, prodavci, izjavila je Tanjugu savetnik za zapošljavanje u Odseku za posredovanje u zapošljavanju i planiranju karijere filijale Smiljana Krstić.

Sajam zapošljavanja organizovala je danas jagodinska Filijala Nacionalne službe zapošljavanja (NSZ), u okviru 16. Sajma privrede u Paraćinu.

Sutra, poslednjeg dana Sajma privrede savetnici NSZ će tokom dana pružati stručnu pomoć zainteresovanim posetiocima koji imaju preduzetničke ideje i žele da pokrenu privatni posao, navela je Krstić.

Na štandu će preduzetnici, koji su koristili subvencije NSZ za samozapošljavanje, predstaviti svoje proizvode i usluge, ali i razmeniti poslovna iskustva sa drugim posetiocima, dodala je Krstić.

U šest opština Pomoravskog okruga, na evidenciji Filijale NSZ je oko 28.000 nezaposlenih, u Jagodini oko 10.500, Paraćinu preko 8.000, Chupriji oko 4.000, Svilajncu 2.100, Despotovcu oko 2.000 i Rekovcu oko 1.500 radnika.

Do deset godina na posao čeka oko 1.500 radnika.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

borko

da traze radnike a niko ne govori o visini plate jos nas i uce da se to nepita na razgovoru kao da cemo raditi za bombone.a o godisnjem odmoru,toplom obroku da i ne govori. kao da si mu zalogaj iz usta pooslodavca izvadio.

special image