• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delez objavila veliki gubitak u Srbiji

Izvor mondo.rs

Belgijska kompanija koja je od Delte pre dve godine kupila trgovinski lanac Maksi, saopštila da beleži gubitke u Srbiji i Bugarskoj.

U saopštenju kompanije se navodi da je gubitak kompanije u trećem kvartalu u Srbiji čak 87 miliona evra!

"Generalna ekonomska situacija u Srbiji se značajno pogoršala što je uticalo na lošije  rezultate predviđenih u kratkoročnim i srednjoročnim projekcijama", dodaje se u saopštenju.

Ukupan gubitak Delez grupe u Srbiji i Bugarskoj u trećem kvartalu ove godine je 195 miliona evra.

Tagovi

Komentari 34

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

pera

Svi radnici maxija rade prekovremeno a niko im ne plaća. Šefovi kažu da se MORA doći pre početka radnog vremena i ostati posle a to niko ne računa u radno vreme. Mnogo je to ukradenih prekovremenih sati. DOKLE MISLE DA NAS KRADU U ZEMLJI SRBIJI.

Dejan

Ako je istina to što kažu još pre 2 godine su trebali da spuste cene i to znatno a ne da ih konstantno podižu. Zašto bi ljudi ihli u Maxi i Tempo kada su samo pojedini artikli povoljni??? A uz to i vlada besparica i kupuje se samo što mora i što je povoljno. Nek stave prst na čelo!

laki

Deleze nije izgubila nista nego je planirala da ima profit od 300 miliona a zaradila je 220 i pise to se zove u ekonomiji crveni brojevi prikazuje gubitak od 180 miliona eura .Veliki apetiti kao u gubitku su setro to rade nemacke firme stalno radi poreza nesire se vise neotvaraju nove objekte kao gubitnici su sta su zaradili samo 220 miliona to kao kad ti odes da radis i ugovoris posao i planiras 100evra a ti odes i bakica ti da 50 i ti kazes u minusu sam 50 odnosno u gubitku. bolje je da smanje cene kad im dodje lidl market prsli su

special image