• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastavlja se proces protiv "Deleza"

Izvor Beta

Višegodišnji sudski postupak po tužbi Centroproma protiv Deleza (Delhaize) Srbija, biće nastavljen u Prvom osnovnom sudu, saopšteno je danas iz Centroproma.

Centroprom je pokrenuo sudski postupak kako bi došao u posed svoje hladnjače u Surčinu, koju je uzurpirao C market, koji je kasnije ušao u sastav Deleza, naveo je predsednik odbora direktora Centroproma Milorad Vujadinović.

Vujadinović je dodao da Centroprom priprema tužbu kojom će tražiti naknadu štete od Deleza zbog višegodišnjeg neovlašćenog korišćenja imovine.

U saopštenju se navodi da je Centroprom svojinu na zemljište u Surčinu stekao 1968. godine i da je posle dobijanja građevinske dozvole za izgradnju hladnjače, finansirao projektovanje i izgradnju
hladnjače.

U međuvremenu su se Centroprom i C Market spojili u jedno preduzeće, a zatim opet podelili, a hladnjača je pripala Centropromu, dok je C Market imao pravo samo na korišćenje hladnjače zajedno s Centropromom.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko

Delez se izgleda opasno zeznuo sa kupovinom Maxija/Tempa. Em je stanje daleko od bajnog kako je predstavljano, em im opada udeo na tržištu, a očigledno da imaju i neke repove koje vuku od ranije kao što je ovaj. Pretpostavljam da su računali da će kupovinom Maksija da ulete na tržište na kom će gospodariti pre nego što dođu veliki igrači poput Lidla, a ako odeš na cenoteka.rs i uporediš cene čak i sa sadašnjom konkurencijom videćeš da ih izuzev vikendom kada daju one popuste šije konkurecija. Naravno, velika je to firma i izvući će se, ali izgleda da ih Miško fino nasankao :)

special image