• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saudijska Arabija deportovala 60.000 stranaca

Izvor Tanjug

Saudijska Arabija je deportovala više od 60.000 ilegalnih stranih radnika tokom protekle dve nedelje, a uslediće još deportacija, izjavio je ministar unutrašnjih poslova princ Muhamed bin Najef.

Policija je odredila desetine hiljada ljudi za deportaciju od 4. novembra kada je istekao rok do koga strani radnici mogu regulisati status.

"Do sada je deportovano više od 60.000 ljudi, a u toku su procedure za deportaciju još većeg broja. Kampanja će biti nastavljena i ona nije vremenski ograničena", rekao je princ Muhamed, preneo je AFP.

Uprkos ogromnom naftnom bogatstvu, stopa nezaposlenosti u Saudijskoj Arabiji je veća od 12,5 odsto. Oni koji nemaju posao dobijaju izdašnu državnu pomoć aproste manuelne poslove rade isključivo jeftina radna snaga iz inostranstva.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Insert Commenter

Eto S. Arabiju niko ne dira sto je isterala 60.000 ilegalaca, a dok smo mi 1997-98 godine pokusali da deportujemo sve one koji su ilegalno usli na Kosovo ali eto kad je Milosevic hteo da uradi to, ceo svet je to poroglasio genocidom, i etnicko ciscenje... kazu da smo 99 godine "oterali" 400.000 albanaca i posle kumanovskog sporazuma i gle cuda odjednom 2 miliona, da bas je natalitet skocio naglo na 300 posto

special image