• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Objavljene "lične karte" javnih preduzeća

Izvor Tanjug

Ministarstvo privrede objavilo je "lične karte" svih 36 javnih preduzeća u Srbiji od čega je najveći broj - njih 22, ocenjen ocenom četiri, dok nijedna "lična karta" nije dobila najvišu ocenu, objavljeno je na sajtu ministarstva.

Ocenu tri dobilo je 10 "ličnih karti" javnih preduzeća, dok su dva preduzeća dostavila najnekompletnije izveštaje i ocenjene ocenom dva - Železnice Srbije i Putevi Srbije.

Posle 153 preduzeća u restrukturiranju i drugih 419 preduzeća u nadležnosti Agencije za privatizaciju, svih 36 javnih preduzeća dostavilo je Ministarstvu privrede popunjene "lične karte", koje su objavljene na sajtu ministarstva.

Kvalitet dostavljenih "ličnih karata" javnih preduzeća nije u potpunosti u skladu sa zahtevima Ministarstva privrede i u saradnji sa rukovodstvima tih preduzeća biće predmet dorade u narednom periodu, navelo je ministarstvo.
Ministarstvo privrede nastaviće sa prikupljanjem dodatnih podataka za "lične karte" svih javnih preduzeća da bi u najskorijem periodu one bile potpune i u skladu sa Međunarodnim računovodstvenim standardima.

Pored toga, Ministarstvo privrede od danas pokreće i proceduru prikupljanja "ličnih karti" svih javno-komunalnih preduzeća, koje će takođe biti objavljene na zvaničnoj internet strani ministarstva.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image