• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cepter otvara hotel na Terazijama

Izvor mondo.rs

U centru Beograda, maja naredne godine, biće otvoren "Cepter hotel" sa pet zvezdica. Na sedam spratova - 34 luksuzna apartmana.

Ulaganje u hotelijerstvo je očigledno veoma isplatljivo, jer sve više investitora svoj novac usmerava upravo na preuređenje starih poslovnih zgrada u hotele, pišu "Novosti".

Pored "Nobla", "Mone", "Gradskog", "Tripl džampa", u strogom centru grada pravi se i - "Cepter" hotel.

Rekonstrukcija nekadašnje zgrade "Jugošpeda" na Terazijama 10 primakla se kraju i do aprila bi trebalo da budu gotovi. Plan "Cepter grupe" je da 1. maja otvore svoj prvi hotel u Beogradu.

Kako objašnjava Jasmina Panić iz "Cepter nekretnina", "Cepter hotel" će imati pet zvezdica i biće apartmanskog tipa. Prostiraće se na šest spratova i sedmom potkrovlju. Imaće 34 smeštajne jedinice, od toga velika većina će biti apartmani sa jednom ili dve prostrane spavaće sobe, dnevnom sobom, dva kupatila i kuhinjom.

Poseban raritet je da će ceo peti i sedmi sprat biti po jedan luksuzan apartman. Na petom, apartman će se prostirati na 270 kvadrata, imaće tri spavaće sobe i četiri kupatila. Onaj na sedmom spratu će biti sav u staklu sa pogledom na grad i prostiraće se na 200 kvadrata. Imaće i ogromnu terasu sa sjajnim pogledom na panoramu Beograda.

Radovi na uređenju viših spratova hotela su završeni i čeka se samo nameštaj, koji će biti u savremenom stilu. Sve je urađeno sa vrhunskim materijalima, a podovi svih hodnika su u mermeru. Majstori sada rade prizemlje i ulaze iz pravca Terazija i Sremske ulice. U tom delu biće recepcija i bar poluotvorenog tipa, a u prizemlju je planiran i mini restoran.

"Ciljna grupa su nam poslovni ljudi koji u prestonicu dolaze na nekoliko meseci i žele da se u ovom hotelu osećaju komforno kao kod kuće", objašnjava Jasmina Panić.

"Zato u svim apartmanima postoje kuhinje kako bi mogli spremati jela koja žele. Prioritet su nam ti višemesečni zakupi apartmana, ali svakako da će biti mesta i za sve koji žele samo da prenoće ili da ostanu svega nekoliko dana u Beogradu", kaže Panić.

Hotel će biti prilagođen i za odsedanje porodica, koje borave u srpskoj prestonici. Zanimljivo je da će kuhinje biti opremljene Cepter posuđem, a u objektu će se koristiti i drugi proizvodi ove kuće, gde god to bude bilo prikladno.

U "CEPTER grupi" planiraju da otvore još neki hotel u Beogradu. Jasmina Panić kaže da je moguće da će neki objekti u njihovom vlasništvu biti preuređeni poput ovog na Terazijama, ali za sada ništa još nije konkretizovano, pišu "Novosti".

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image