• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ministar Rodić: Pomoćićemo Prvom partizanu

Izvor Beta

Ministar odbrane Srbije Nebojša Rodić izjavio je danas da će njegovo ministarstvo pomoći užičkoj fabrici municije Prvi partizan u obezbeđivanju prostora za novu lokaciju fabrike i specifične opreme za rad.

Rodić je to izjavio za list "Odbrana" nakon obilaska fabrike i razgovora s direktorom Dobrosavom Andrićem o poslovanju "Prvog partizana".

"Dogovorili smo da se prilikom boravka u SAD, kada će biti potpisana dva važna međudržavna dokumenta u cilju proširenja saradnje, realizuje i susret sa kompanijom TR&Z, najvećim kupcem proizvoda 'Prvog partizana' u SAD," dodao je ministar.

On je kazao da je u petak razgovarao s ministrom privrede Sašom Radulovićem i da je sa njim dogovorio da se posebno sagledaju privredna društva iz ove grupacije koja imaju atraktivne razvojne programe.

"Ukazali smo na nužnost štednje i nadziranog zapošljavanja, budući da je odlukama Vlade Srbije, Ministarstvo odbrane odgovorno za privredna društva namenske industrije," kazao je Rodić.

Ocenjujući rad "Prvog partizana", ministar je istakao da fabrika radi  sve bolje, da ostvaruje izuzetne izvozne rezultate, odnosno da jemunicija sa oznakom "PPU" tražena širom sveta.

Prema njegovim rečima, municija iz ove fabrike se izvozi u 67 zemalja.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

wer

Al sad kad dodje novi direktor bice ko Galenika.....

special image