• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Deltin konkurs stiglo 1.683 prijava, prošlo 20

Izvor Beta

Na konkurs Delta holdinga "Mldi lideri" stiglo 1.683 prijava, a 20 najboljih kandidata počinju da rade 20. januara.

Delta holding je danas saopštio da je na drugi po redu konkurs tog poslovnog sistema za zaposljavanje i edukaciju mladih stručnjaka ove godine stiglo 1.683 prijava, što je 35 odsto više nego prošle godine.

Kako se navodi, kroz proces selekcije u okviru projekta druge generacije Mladih lidera odabrano je 20 najboljih kandidata, čiji će prvi radni dan biti 20. januara.

U narednih godinu dana ti mladi stručnjaci će, kako se precizira, raditi u različitim delovima Delta holdinga, upoznavati poslovne procese i prolaziti dodatnu obuku.

Predsednik Delta holdinga Miroslav Mišković je pozvao te mlade stručnjake da iskoriste mogućnost koje ima kompanija pruža.

"Vi ste sada spremni i sposobni da upijate znanje, pred vama je jedna kompanija koja će vam pružiti tu mogućnost. Ja vas molim da tu mogućnost iskoristite. I obavezujem svoje saradnike da vam u tome pomognu!", rekao je u Mišković na prijemu druge generacije i dodeli sertifikata prvoj generaciji Mladih lidera.

Ističe se da Deltin projekat Mladi lideri ima za cilj kadrovsko jačanje kompanije, ali i pružanje šanse mladim, obrazovanim osobama da dođu do posla i da poslovnu karijeru grade u Srbiji.

Napominje se da je do sada 13 mladih lidera iz prve generacije zasnovalo stalni radni odnos. U poslovnom sistemu Delta holdinga radi 8.000 ljudi.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image