• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiže nam 150 miliona evra od Evropske banke

Izvor SRNA

Evropska investiciona banka odobrila je 150 miliona evra zajma za infrastrukturne projekte i za mala i srednja preduzeća u Srbiji.

"Ovo je prvi deo kreditne linije od ukupno 500 miliona evra koja je namenjena privrednom oporavku i pomoći evropskim integracijama Srbije", navodi se u saopštenju EIB-a.

Najveći dio novca namenjen je malim i srednjim preduzećima, dok će ostatak biti iskorišćen za male i srednje infrastrukturne projekte na lokalnom nivou, pre svega za zaštitu prirodne sredine i racionalizovanje potrošnje energije.

Tagovi

eib

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

blabla

A: "Vidi stigle pare od evropske investicione banke." B: "A gde su ako su stigle?" A: "Ovi nasi politicari ko madjionicari."

mile

i to će te po običaju pola pokrasti a pola podeliti po stranačkoj pripadnosti. u ovakvoj zemlji sa ovakvim političarima nema nista normalno.

Zeljko

@mile Nece, bar ne odmah, jer ce banka postaviti ljude koji proveravaju kako i gde se novac trosi, ali problem je sto se i oni 'odomace' i naviknu na splavove, sponzoruse i sl. Pa im se sve to usladi i onda ih ovi nasi saneri lako obrlate...ostalo je istorija..

special image