• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svetska banka ne da kredit ali budžet nije ugrožen

Izvor Tanjug

Ministarstvo finansija saopštilo je da to što Svetska banka neće odlučivati o kreditu Srbiji krajem februara ne znači da se od tog kredita odustalo, kao i da budžet zemlje nije ugrožen.

Bilo bi dobro da dobijemo kredit Svetske banke, ali i ukoliko se to ne desi, budžet nije ugrožen, jer likvidnost budžeta ne zavisi od toga, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu finansija.

Od kredita Svetske banke vrednog 250 miliona dolara se nije odustalo, samo je odluka odložena, jer Skupština Srbije još nije zasedala i usvojila zakone o privatizaciji i stečaju, naveli su u ministarstvu.

Svetska banka odložila je donošenje odluke o odobravanju kredita Srbiji od 250 miliona dolara jer nisu usvojeni odgovarajući zakoni, rečeno je danas Tanjugu u Kancelariji Svetske banke u Beogradu.

Prema ranijim izjavama predstavnika Svetske banke, Bord direktora trebalo je da 27. februara odlučuje o odobravanju kredita za budžetsku podršku od 250 miliona dolara, tako da bi Srbija mogla da raspolaže tim sredstvima čim parlament ratifikuje sporazum.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Suncica km

Jos jedan kredit? Da li ce ova vlast da ga vrati do kraja mandata?

special image