• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski medicinari "hrle" u Katar

Izvor Tanjug

Više od 150 mladih lekara i medicinskih radnika prijavilo se na konkurs za posao u jednoj od najpoznatijih svetskih klinika za sportsku medicinu "Aspetar" iz Katara, saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta.

Kako se navodi u saopštenju, resorni ministar Vanja Udovičić sutra će razgovarati sa mladim lekarima koji su se prijavili na konkurs, koji je rezultat sporazuma koji potpisali Ministarstvo omladine i "Aspetar", pre nekoliko meseci.

Tim sporazumom je omogućen odlazak srpskih stručnjaka u Katar, a sutrašnji događaj predstavlja prvi korak u izboru kandidata koji će otići da rade u Katar.

Specijalisti sportske medicine, klupski lekari, fizioterapeuti, medicinski tehničari i maseri koji na prvom razgovoru pokažu tražene kvalitete i sposobnosti, imaće priliku da se upoznaju sa predstavnicima klinike "Aspetar", koji će u Beograd doći početkom februara, dodaje se u saopštenju.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

DovlaMST

I naravno trazi se iskustvo koje obican smrtnik u Srbiji ne moze da stekne. I tako odlaze vec zaposlena lica koja imaju resenja za stalno, uzimaju neplaceno odsustvo i cuvaju svoje radno mesto! Dok ljudi koji zele da rade u svojoj zemlji, zbog takvih ne mogu naci posao.

007

Plasim se da ce svi koji mogu da odu odavde otići. Jer ovde je sve puklo.

special image