• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Do sada 31.000 reklamacija na račune za struju

Izvor Tanjug

Direktor EPS snadbevanja i distribucija Željko Marković izjavio je danas da je do sada pristiglo 31.000 reklamacija na decembarske račune za struju.

Marković je za RTS rekao da se do kraja meseca očekuje još oko 6.000 reklamacija, tako da će se opribližiti cifri od jedan odsto reklamiranih računa u odnosu na broj izdatih računa.

"Nisu sve reklamacije opravdane, ali oko 70 do 80 odsto reklamacija se uspostavi kao opravdane", rekao je Marković i dodao da su preduzete organizacione mere i da može da garantuje da će računi ubuduće biti ispravni.

Upitan da li potrošaći koji su uložili žalbu, a nisu platili račun mogu ostvariti popust od pet odsto, Marković je rekao da popust mogu ostvariti samo oni potrošači za koje se ispostavi da je račun neispravan i da je reklamacija uvažena.

Oni kupci koji su reklamirali račun, a nije bilo opravdano, Marković kaže da neće imati pravo na popust.

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Trn

Jos i da kaznjavaju ako reklamacija nije opravdana po njihovoj proceni,nedavanjem popusta.Mislim,sta reci...

7eljko

@Trn Formula je prosta: uzmemo veeelike pare, vrtimo ih jedno mesec dva, zaradimo solidnu kamatu I onda vratimo jedno 30 posto vise naplacenog. Trebalo bi da svi jedan mesec bojkotujemo placanje pa bi se onda mnogi zamislili. Ali ne, sta vredi kad svi penzosi cim dobiju penziju odmah pohrle da plate racune. A tajkuni ih ne placaju godinama I drze pit bulove I dobermane u dvoristima

Dusan

Pa pre neki dan rekoste da ce biti oko 10 000 sto je u mesecnom proseku prijava, sad odjednom 31000. Uh , kakvi ste bre lazovi i manipulanti da se covek prekrsti i rukama i nogama!!

special image