• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švajcarci preuzeli Mercedes Benc u Srbiji

Izvor Tanjug

Mercedes-Benc Srbija i Crna Gora, zvanični predstavnik Dajmler kompanije, od 1. februara ove godine prenela je svoje poslovne aktivnosti u Srbiji i Crnoj Gori na nove kompanije - Star Import i Emil Frej (Frey) Auto Centar.

 Švajcarci preuzeli Mercedes Benc u Srbiji Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Veleprodajne aktivnosti svih Mercedes-Benz brendova za Srbiju i Crnu Goru obavljaće Star Import, dok će Emili Frej Auto Centar biti nova maloprodajna firma u Beogradu koja pruža usluge prodaje i postprodaje svim "mercedes-benz", "smart", "fuso" i "setra" klijentima.

Predstavništvo kompanije Mercedes-Benc u Beogradu je saopštilo da Star Import i Emil Frej Auto Centar posluju u okviru jedne od najvažnijih poslovnih grupacija u automobilskoj industriji u Evropi, Emil Frey Grupe.

Trenutna struktura distribucije i cene vozila ostaće iste kao i do sada, kako bi se obezbedio kontinuitet u komunikaciji sa Mercedes-Benz klijentima.

Kako bi osigurao kontinuitet Dajmlerove posvećenosti ovom tržištu, sadašnji generalni direktor predstavništva Mercedes Benca za Srbiju ni Crnu Goru Rolf-Juergen Seyerle ostaće na ovoj poziciji.

U Srbiji, Dajmler je prodavao i servisirao Mercedes-Benz putnička vozila, kombi vozila, kamione i autobuse od 1996. godine.

Tržišta Srbije i Crne Gore su jedina u regionu gde su funkcije veleprodaje i maloprodaje vozila bile u okviru ćerke firme Daimler kompanije.

Postignutim sporazumom sa Emil Frej Grupom, Dajmler nastavlja svoju poslovnu strategiju i uspešno primenjuje plan kreiran za ovaj region.

Emil Frej Grupa je porodična firma iz Švajcarske, osnovana 1924. godine, od strane mehaničara Emila Freja, sa sedištem u Cirihu. Kompanija je pretežno fokusirana na poslovanje u automobilskoj industriji (veleprodaja, maloprodaja, finansiranje i logistika automobila i auto delova) i prisutna je na tržištu Švajcarske, Francuske, Nemačke, Mađarske, Češke, Poljske i od skoro Hrvatske.

Emil Frej Grupa takođe ima u vlasništvu brojne kompanije za uvoz, maloprodajne objekte i kompanije za finansiranje u ovim zemljama, navedeno je u saopštenju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image