• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EPS: Radimo odlično, ali samo se priča o računima

Izvor Fonet

Elektroprivreda je u 2013. ostvarila profit od 20 milijardi dinara, a svi se bave samo propustima sa decembarskim računima, izjavio je vršilac dužnosti direktora EPS Aleksandar Obradović za "Blic".

On je precizirao da su ukupno stigle 48.494 reklamacije, što je 1,5 odsto od 3,5 miliona računa, koliko EPS mesečno pošalje i da je opravdana bila polovina reklamacija i računi su ispravljeni.

Prema njegovim rečima, ovaj problem uopšte ne zaslužuje razmere koje je poprimio u medijima jer je svih prethodnih godina tačnost računa 99,6 odsto, dakle 0,4 odsto bude ispravljeno tokom reklamacija.

Ipak, ne želim da kažem da se ništa nije dogodilo, jer je broj pogrešnih računa u decembru skočio na 0,7 odsto ukupnih računa, rekao je Obradović i najavio da će ukoliko se ovakav scenario ponovi, tražiti smenu direktora distribucija.

Upitan hoće li odobriti pozajmicu zaposlenima na kojoj insistira sindikat, Obradović je odgovorio da će novac koji traži sindikat biti odobren jedino u slučaju da to naloži Vlada.

Tagovi

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sremica

Palo mi na pamet;pa me to muci,ako vec imaju toliki profit(od narodni para),a plate tolike da sigurno nisu socijalni sluca,nek vlada preporuci da plate maloj uni lecenje,da finansiraju fond za lecenje dece od batenove bolesti,da daju deo za decu otetenu u razvoju,za autisticnu decu,da plate mladima lecenje od leukemije,da pomognu osnivanje i otvaranje centra za transplataciju maticnim celijama u srbiji,uh sta bi sve trebalo da im Vucic,Dacic i ostali natovare obaveza,...

ddd

Ne razumem se u ekonomiju,ali profit je ono sto ostane na racunu firme posle placanja svih troskova i plata. Ako je profit bio 20 milijardi,a nama se prica da struja ima socijalnu cenu i treba da poskupi...ma ta jednacina mi nikako nije jasna.

Lemi

@ddd Pa, prijatelju, potpuno si u pravu. Samo bih dodao da struja poskupljuje jer u Elektrodistribuciji nema blokade zapošljavanja u javnim preduzećima, blokade povišice, bonusa...može im se kad su monopolisti-mora da im se da prst, ali, malo im, hoće celu ruku. Ako ne prerastu u hanibala...

special image