• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi propisi o dugovima preduzetnika

Izvor Beta

Ministarstvo finansija Srbije pozvalo je danas sve poreske obveznike da nastave da redovno izmiruju svoje obaveze po osnovu poreza i doprinosa.

Ministarstvo je najavilo da će posle formiranja nove vlade biti razmatrana zakonska rešenja koja će omogućiti dugoročno rešavanje problema dugova preduzetnika.

U saopštenju tog ministarstva posle sastanka s predstavnicima taksi udruženja i autoprevoznika navodi se da će biti rešeno i pitanje overe zdravstvenih knjižica preduzetnika.

"Ministarstvo zdravlja i Republički fond za zdravstveno osiguranje će do kraja meseca uskladiti Pravilnik o overi zdravstvenih knjižica, tako da svi preduzetnici koji su izmirili dugovanja po osnovu doprinosa za zdravstveno osiguranje od 31. marta 2012. do danas imaju pravo na overe zdravstvenih knjižica", ističe se u saopštenju.

U Beogradu je juče oragnizovan protest taksista, koji su tražili bolje uslove rada i rešavanje problema u izmirenju obaveza po osnovu poreza i doprinosa.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

nebojsa

Kakva crno oprastanje dugova pa ja kao prevoznik ne mogu da zivim od takvih koji ne placaju porez i jeftiniji su u startu. Necu ga ni ja vise placati ukoliko se popusti tim muljatorima.

special image