• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radulović: Bajatović zavio u crno Srbijagas

Izvor Fonet

Bivši ministar privrede Saša Radulović izjavio je da o znanju Dušana Bajatovića o ekonomiji najbolje govore bilansi stanja Srbija gasa.

Nosilac Izborne liste grupe građana "Dosta je bilo - Saša Radulović tvrdi da je Bajatović Srbijagas doslovno zavio u crno.

"Koliko sam ja dolazio na sednice Vlade ne može da zna Bajatović koji nije njen član, i koji o Zakonu o radu zna isto onoliko koliko je i Nebojša Stefanović čitao ugovore sa Etihadom i Fijatom. Koliko Bajatović zna o ekonomiji i privredi najbolje govore bilansi stanja Srbijagasa koji je bukvalno zavio u crno. To vide svi građani Srbije", izjavio je Saša Radulović, reagujući na izjavu Dušana Bajatovića u emisiji "Izbori na Blic" na TV Prva.

On je dadao da ono što vide, i on, i ljudi iz privrede, jeste da bi Srbijagas sigurno bolje poslovao da njegov direktor Bajatović nikada nije dolazio na posao. Bar ništa ne bi pokvario.

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Predrag 67

Ministre, što ga nisi smenio ili reci ko nije dao da se smeni?

Bugi Ivanov

Biznis sa parama iz Budžetom je lako. Most televizije je nespeh uspešnog i zato je posto Raduloviću direktor Sribije gasa u crno.

Gaga

Radulovic pokusava da bude duhovit, ne shvatajuci da je Stefanovic imao na uvid Ugovore ili kao predsednik skupstine na sta ima pravo ili preko Vucica jer je on potpredsednik SNS.

special image