• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspisan konkurs za 480 novih policajaca

Izvor Tanjug

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije raspisalo je konkurs za upis 480 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici za poslove policijskih službenika.

Konkurs je raspisan za policijske službenike u područnim policijskim upravama i to za Policijske uprave Beograda - 210, Bora - 30, Valjeva - 40, Kikinde - 60, Požarevca - 30, Sremske Mitrovice - 30, Subotice - 30, Užica - 30 i Vranja - 20 polaznika.

Rok za prijavu na konkurs je 25. mart ove godine.

Po završetku jednogodišnjeg stručnog osposobljavanja u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, budući policajci biće u obavezi da provedu najmanje tri godine na poslovima za koje su konkurisali.

O svim detaljima upisa, zainteresovani se mogu informisati na zvaničnom sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku Sremska Mitrovica ili u područnim policijskim upravama.

Koordinaciono telo za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu pozvalo je sve zainteresovane iz ovih opština da se prijave na konkurs koji je raspisalo Ministarstvo unutrašnjih poslova za prijem policajaca u policijske uprave u Srbiji, navodi se saopštenju tog tela.

Zaposleni u kancelarijama Koordinacionog tela u Preševu i Bujanovcu pružaće pomoć zainteresovanim kandidatima iz ovih opština.

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nanny

Godinu dana obuka+ovo sto je prošlo od zabrane, nakon toga rok za ne-zapošljavnje će isteći... Eto nama policajaca!

Q...

sad ih opet poprimajte po partskoj pripadnosti umesto prvo kod psihijatra pa na test intelegencije i onda tek na obuku. posle će se opet pisati o ubistvima koje izvrše policajci službenim pištolima u vreme kad nisu na dužnosti ili su na obezbedjenju lokala van radnog vremena.

kantona

Toliko o njihovoj zabrani zaposljavanja od 2 godine.

special image