• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dačić i MMF: Nastaviće se ekonomske reforme

Izvor Tanjug

Vlada Srbije će i u novom sazivu nastaviti politiku evropskih integracija i ubrzane finansijske konsolidacije i privrednog razvoja, rekao je predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić.

Premijer Dačić je u današnjem razgovoru sa članovima delegacije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) rekao da će Srbija sačuvati političku stabilnost i nastaviti sa politikom mira, dijaloga i regionalne saradnje, jer je to jedan od najvažnijih uslova  ekonomskog rasta.

Kako je saopšteno iz Vlade, Dačić je naglasio da je cilj Vlade da stabilizuje privredu, obnovi proizvodnju i poveća izvoz, kako bi osigurala stabilan ekonomski razvoj, kao i da obezbedi posao za što veći broj radnika i unapredi životni standard građana.

Razgovori sa Misijom MMF-a počeli su u Beogradu 26. februara na nivou tehničkih eksperata, a zvanični 3. marta plenarnom sednicom u Narodnoj banci Srbije (NBS), na kojoj su delegaciju Srbije prevodili guverner centralne banke Jorgovanka Tabaković i ministar finansija Lazar Krstić.

Delegacija MMF-a, koju predvodi Zuzana Murgasova, kako je ranije najavljeno iz beogradske kancelarije te međunarodne finansijske institucije, boravić u Srbiji do 13. marta.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image