• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nagrada menadžerki za komunikacije Filip Morisa

Izvor mondo.rs

Menadžer komunikacija i donacija kompanije Filip Moris u Srbiji, Maja Šotra, dobitnica je nagrade za pojedinca, koji svojim delovanjem vizijom doprinose razvoju struke odnosa s javnošću u okviru 12. Pro.PR konferencije u Sarajevu.

"U našoj industriji uloga korporativne komunikacije je uspostavljanje dijaloga s javnošću, kako bi bilo koja javna debata, koja se odnosi na teme od značaja za poslovanje bila objektivna, sveobuhvatna, fer i transparentna", izjavila je Maja Šotra, prilikom svečanog uručivanja ove prestižne nagrade.

Za kompaniju Filip Moris i njeno poslovanje u Srbiji i regionu, veoma je važno da neposredna zajednica bude prosperitetna, jer samo u takvom okruženju se i kompanija može razvijati i biti uspešna. Kao najveći američki investitor u Srbiji i jedna od najuspešnijih privatnih kompanija u zemlji Filip Moris višestruko doprinosi zajednici u kojoj posluje i u kojoj njeni zaposleni i njihove porodice žive.

Filip Moris u Srbiji više od decenije

Srpski ogranak Filip Moris Internešnela, vodeće duvanske kompanije u svetu, prošle godine obeležio je 10 godina poslovanja na tržištu.

U Srbiju je investirano više od 780 miliona dolara dok je niška fabrika  prva u zemlji u kojoj se počelo sa proizvodnjom brendiranog rezanog duvana a pionir je u inovacijama najpoznatijeg  brenda cigareta Marlboro na globalnom nivou.

Kompanija sarađuje sa oko 500 domaćih dobavljača roba i usluga, preko 600 porodica koje se bave uzgojem duvana, kao i sa 14.000 mаlоprоdаvаcа sа prеkо 22.500 оbјеkаtа širom Srbije.

Kroz nacionalnи program "Pokreni se za posao"  Filip Moris je podržao pokretanje preko 300 mаlih i pоrоdičnih prеduzеća širom Srbije koja zapošljavaju oko 1,000 ljudi.

Kompanija je u okviru nacionalnog programa "Pokreni se za budućnost" takođe prepoznala i nagradila preko 1,000 studenata sa ciljem da ih motiviše da ostanu u Srbiji i aktivno se uključe u njen razvoj.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image