• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mnogo zainteresovanih za Železaru Smederevo"

Izvor Beta

Vršilac dužnosti ministra privrede u tehničkoj Vladi Srbije, Igor Mirović, izjavio je da za Železaru Smederevo ima mnogo zainteresovanih kompanija, ali je istakao da je o detaljima razgovora rano govoriti.

"Rano je govoriti o konkretnim detaljima, ima puno zaiteresovanih, i mi ćemo, verujem u konkurentskoj borbi za Železaru uspeti da pronađemo prvoklasnog partnera", rekao je on novinarima na jednom skupu u Beogradu.

Mirović nije želeo da kaže da li je ruski Uralvagonzavod zainteresovan za strateško partnerstvo, kao ni šta je predmet današnjih razgovora predstavnika tog preduzeća sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Vršilac dužnosti ministra privrede je istakao da je rano govoriti ko je taj ko će u narednih nekoliko meseci, možda i godinu dana, "biti u punoj meri opredeljen kao strateški partner" u smederevskoj železari.

"Vlada u tehničkom mandatu u ovom trenutku finansijski i tehnički pomaže opstanak Železare upravo da bi održala sistem i da bi, nakon formiranja vlade mogli da ubrzamo realizaciju eventualnog strateškog partnerstva", rekao je Mirović, koji je ministar privrede Srbije.

Država Srbija je početkom 2012. preuzela smederevsku Železaru za jedan dolar od američkog Ju Es Stila (US Steel), koji se povukao iz Srbije.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ma nemoj ministre

Mislim da ovakve naslove vidjam vec jedno 4god, a ticu se zelezare u Smederevu.Zamisli, ne moze da prica o detaljima.Da nije tuzno, bilo bi smesno.

PEĐA

@ma nemoj ministre Laže k'o radikal:-)

special image