• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jugoeksport i HIP razvoj niko neće da kupi

Izvor Tanjug

Agencija za privatizaciju je saopštila da nije prodata imovina Jes - Jugoeksport sistem, Jes korporacija" (Yes Yugoexport sistem, Yes korporacija) , kao ni pančevačkog HIP razvoj i inženjering, koji su u stečaju.

Prodaja imovine stečajnog dužnika Jes jugoeksport sistemu stečaju, metodom javnog prikupljanja pisanih ponuda, proglašena je neuspelom, navela je Agencija.

U saopštenju je precizirano da je na prodaju bila poslovna zgrada u Kolarčevoj ulici, uz garažu u Siminoj ulici i lokal na TRgu Republike, koji su procenjeni na 5,8 milijardi dinara, kao i skladišni, proizvodni i garažni prostor u u Čingrinoj ulici u Beogradu, procenjen na nepunih 505 miliona dinara.

Na prodaju je bio i Jugoeksportov poslovni prostor u Francuskoj ulici, procenjen na 102 miliona dinara, kao i poslovni prostor u Novom Sadu u Bulevaru oslobođenja, procenjen  na 503 miliona dinara.

Prodaja pančevačkog Društvenog preduzeća za inženjering, naučno istraživački rad i razvoj HIP razvoj i inženjering u stečaju proglašena je neuspelom. Na prodaji su bile dve celine, prva je procenjena na nepunih 280 miliona dinara, a druga na 8,7 miliona dinara.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image