• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje obračun sa kradljivcima struje

Izvor Beta

Elektrodistribucija Beograd danas je najavila da kreće u odlučnu borbu protiv kradljivaca struje, za šta je dobila sistemsku podršku države.

 Obračun sa kradljivcima struje Izvor: MONDO Sivački Goran

Izvor: MONDO Sivački Goran

To preduzeće je formiralo novu radnu jedinicu - Centar za smanjenje gubitaka električne energije.

U prva četiri meseca ove godine kontrola EDB-a je otkrila više od 700 slučajeva neovlašćene potrošnje električne energije (oko 300 miliona kilovat-časova), čime je kompaniji naneta šteta od oko 2,4 miliona evra.

"Samo ovog vikenda na teritoriji Batajnice, Ledina, Altine i Surčina, gde su obavljene kontrole, otkrivena su 73 slučaja neovlašćene potrošnje. Najveći broj krađa bio je na individualnim objektima, kod vlasnika privatnih kuća, ugostiteljskih objekata, privatnih apoteka, pekara", ističe su u saopštenju.

Dodaje se da su u krađi struje "uhvaćene i estradne ličnosti koje žive holivudskim životom, ali očigledno nemaju novca da izmire račune za utrošenu električnu energiju, alli ih popularnost nije zaštitila od ekipa EDB kontrole".

EDB kontroliše i svoje radnike i njihove objekte, čime je, kako je navedeno u saopštenju, "jasno stavila do znanja da prvo počinje sa čišćenjem u svojim redovima".

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kraj velike prevare i budjenje ovaca

Struja ionako treba da je besplatna, dobro je poznato da ovakav sistem postoji samo da bi se opljackao obican covek, i da bi nekolicina alavih i pohlepnih vladala na racun naivnog naroda...kao i da se tehnologija koja postoji da se struja generise direktno iz elektricnog polja Zemlje koje je svuda oko nas, potiskuje i skriva upravo iz tog razloga..tako da podrska za sve koji "kradu" struju...jer to uopste nije nikakva kradja, vec osnovno pravo koje smo dobili samim rodjenjem na planeti Zemlji. To sto je covecanstvo kidnapovano i naterano da placa ono sto je prirodom dato da bude besplatno je druga stvar. Treba krenuti u odlucnu borbu protiv onih koji su uspostavili i koji odrzavaju takav sistem.

Aleksandar

Kako počinju sa akcijom da hvataju kradljivce struje ja sam iz valjeva prijavljivam ljude koji troše struju mimo mernog uređaja oni izlaze po prijavi po danu a noču ništa treba da imaju ljude da noču hvataju kradljivce struje nismo mi ludi koji plačamo struju oni najpametni koji kradu struju niko nema para za bacanje ali ono što smo potrošili to moramo platiti razumemam ja da je besparica kod naroda e zato koliko možemo da platimo toliko i da trošimo

special image