• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telekom sanira kvarove

Svi ljudski i materijalni resursi kompanije "Telekom Srbija" angažovani su na saniranju posledica (kvarova) na telekomunikacionoj infrastrukturi.

 Telekom uklanja kvarove izazvane poplavama

Kvarove su su izazvale vremenske nepogode i obilne padavine.

Kako je rečeno Tanjugu u ovoj kompaniji, sve stručne službe koje se nalaze na terenu u stalnom su kontaktu sa nadležnim štabovima za vanredne situacije na ugroženim lokacijama i ulažu nadljudske napore da svuda gde je to moguće izvrše saniranje i popravku opreme kako bi omogućili komunikacije na poplavljenim područjima.

Iz kompanije ističu da je najveći problem sa kojim se ekipe suočavaju na terenu nestanak električne energije, što je ujedno i najveći uzrok nefunkcionisanja fiksne i mobilne mreže na ugroženim područjima.

Kada je reč o prekidu telekomunikacionog saobraćaja, trenutno su najugroženija područja šire okoline Beograda, Šapca, Valjeva, Jagodine, Paraćina, Smedereva, Čačka i Užica.

Nadležne službe su u stalnoj komunikaciji sa republičkim Štabom za vanredne situacije, kojem se iz sata u sat dostavljaju najnoviji podaci o situaciji na terenu.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image