• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Struju nemaju samo pogođeni poplavama

Izvor Tanjug

Električnu energiju u Srbiji sada nemaju samo domaćinstva koja su pogođena poplavama i ona koja se napajaju sa trafostanica koje su pod vodom. Struja je isključena u Obrenovcu, Bariču koja su najteže pogođena poplavama.

 Struju nemaju samo pogođeni poplavama Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Izvor: MONDO/Predrag Vujić

EPS dodaje da je dobra vest to što je normalizovano snabdevanje električnom energijom na području "Elektrosrbije", koja je ovih dana imala najviše problema sa poplavama.

U svim privrednim društvima u okviru "Elektroprivrede Srbije" i dalje su na snazi vanredne mere i danonoćna dežurstva kako bi se održao sistem i obezbedilo sigurno snabdevanje građana i privrede.

Trenutno je na području tog privrednog društva bez struje manje od jedan odsto kupaca, a nakon velikog truda i pokušaja da se sistem dovede u normalno stanje, 23.000 kupaca u Lazarevcu dobilo je električnu energiju i trafostanica 110/35 kV je u pogonu.

Specijalizovane ekipe su nakon detaljne provere, isušivanja i ispitivanja, uspele da puste u rad ovaj elektroenergetski objekat i time omoguće stanovnicima Lazarevca snabdevanje električnom energijom.

Građani Svilajnca, Paraćina, Loznice i Čačka ponovo imaju struju. Distributivne ekipe se maksimalno angažuju da se napon obezbedi i u ostalim područjima, gde je iz bezbednosnih razloga zbog poplavljenih objekata morala biti isključena struja, navedeno je u saopštenju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image