• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telekom Srbija produžio rok za plaćanje računa

Izvor mondo.rs

Kompanija Telekom Srbija produžila je rok plaćanja aprilskih računa za telekomunikacione usluge do 31. maja 2014. godine.

Dok je na snazi odluka o trajanju vanredne situacije Telekom Srbija, odnosno mt:s, neće isključivati korisnike koji nisu izmirili svoje obaveze iz ranijeg perioda. Telekom Srbija prikuplja i sve potrebne informacije, kako bi svojim korisnicima, koji se nalaze u područjima pogođenim poplavama, na najbolji način izašao u susret.

Iz kompanije podsećaju da je Telekom Srbija kao prvu pomoć ugroženima od poplava donirala 5 miliona dinara, kriznim štabovima u Srbiji ustupljeni su satelitski telefoni, poklonjena je veća količina mobilnih punjača za telefone, SIM kartica i mobilnih telefona.

Odmah po proglašenju vanredne situacije preusmereni su pozivi iz sve tri mreže ka broju 112 na brojeve Kriznog štaba.

Telekom Srbija ustupio je i prenosivi punjač za mobilne telefone Strawberry drvo, koji je transportovan u Obrenovac i donirao gorivo Centru za dijalizu u Lazarevcu.

Aktiviran je humanitarni SMS broj 1003 i omogućeno besplatno korišćenje interneta za društvene mreže Facebook i Twitter putem mobilnih telefona tokom trajanja vanredne situacije.

Zaposleni i pojedinačno upućuju pomoć Crvenom krstu, prijemnim centrima, a menadžment kompanije je u stalnom kontaktu sa republičkim i lokalnim kriznim štabovima u nastojanju da iznađe sve moguće načine kako bi se zajednički poboljšala situacija na terenu i pomoglo ljudima u nevolji, vodeći računa o stabilnosti i funkcionisanju čitavog telekomunikacionog sistema.

Uprkos činjenici da je i sama kompanija pretrpela ogromnu materijalnu štetu svakodnevno se trudimo da svim svojim korisnicima olakšamo ovaj težak period, saopšteno je iz Telekoma Srbije.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

sportistabg

Hvala Telekomu!!! :))

ljubovija

i u normalnim vremenima računi ne budu dostavljeni do 20 u mesecu pa zato i kasnimo sa uplatama a oni odmah zaračunavaju kamatu na sledecem računu. možda je to i taktika poše.

Pfc013

Hvala telekomu pokazali su svoju humanost od prvog dana,samo se pitam dali ce ovako biti i kada ih prodaju,iskreno se nadam da nece prodati jer bi to bilo stvarno sramota

special image