• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijer: Treba nam veći aerodrom

Izvor Tanjug

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će privatizacija pojedinih preduzeća, poput "Telekoma", "Dunav osiguranja" i Aerodroma, biti poštena, ali i upozorio da nije reč o "prodaji srebrnine", kako to neki zamišljaju.

"Osim Aerodroma ništa tu nije "srebrnina", rekao je Vučić za RTS.

On je podsetio da je "Telekom" dva puta prodavan, a da oni koji su ga prodavali i nisu mogli da postignu dobru cenu sada kritikuju plan da se ta kompanija privatizuje.

"Pitanje je da li "Telekom'" moze da izdrži trku sa konkurentima", primetio je premijer i dodao da "to znaju svi zaposleni" i da je najlakše reći da je neko protiv, iako je jasno da će za tri godine cena te kompanije biti manja.

On je rekao da je potrebna poštena privatizacija, "a ne lopovska", kakva je bila ranije , da je privatna svojina najbolji oblik svojine i da ne treba imati strah od toga.

Vučić je kazao da je "Dunav osiguranje" doveden u teško stanje zbog lošeg menadžmenta.

"Što se tiče Aerodroma, to je velika prilika za Srbiju", rekao je Vučić i dodao da nam je potreban veći aerodrom, da se očekuje dozvola da Er Srbija leti direktno i za SAD pre kraja 2015 godine, kao i veći broj turista ...

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Јадни оловни војник

Ма Јоргованка неће дати да продаш Телеком. Има да се опаше динамитом и да га по цену властитог живота брани. А ти ако то ипак урадиш, судиће ти се за националну велеиздају, како си то називао 2010. године. Остају још путеви, извори/воде и онда постајемо доживотни робови у сопственој земљи. Све као по сценарију из филма Zeitgeist. Е Срби Срби. Само гледајте фарму и великог брата и гласајте за овакве, једино немојте да кукате после.

woodville

Uzor na Pinočea,zatvor u obliku ajrodroma ,napred samo

TRex

Odavno postoji projekat "Kapija Srbije" u kojem je predviđeno proširenje ANT sa još jednom dugačkom pistom, povezivanje prugom sa centrom grada i izgradnjom Kergo centra za teret.

special image