• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U modi je solidarnost

Izvor Tanjug

Dođite na modnu reviju na Mikser festivalu, u subotu 7. juna u 21h, kupite majicu ili neki drugi komad garderobe i pomozite nastradalima u poplavama.

Na incijativu dizajnera Ivana Džolića da modni establišment pomogne onima koji su nastradali u poplavama, Modna agencija Click organizuje humanitarnu modnu reviju pod nazivom "Fashion Aid", na Mikser festivalu  u subotu 7. juna u 21 h u segmentu pod nazivom "Design for Community".

Učešće je najavilo oko 60 srpskih dizajnera, većina članova Udruženja BFW Design Collective, ali i mnogi drugi: Dragana Ognjenović, Verica Rakočević, Nataša Šarić, Bata  Spasojević, sestre Proković, George Styler, Ivana Pilja, Dejana Momčilović, Ines Janković, Igor Todorović., Valentina Obradović, Lidija Jovanović, Danijela Biškup...

Revija će se održati u Savamali tačnije na stepeništu ispod Brankovog mosta.

Ova  revija je samo početak humanitarne akcije koja će tokom juna meseca prikupljati sredstva i donirati ugroženom stanovništvu.

Deo akcije je i specijalno dizajnirana majica koja će se tokom Festivala prodavati po simboličnoj ceni od 500 dinara, a prihod od prodaje ulazi u donaciju.

Pored toga, svaki dizajnera će donirati nekoliko dizajnerskih komada koji će se prodavati nakon revije u Mikser hausu i kasnije na nekoliko lokacija u gradu.

Ideja je i da se tokom juna organizujuji još neki eventi - igraonice za decu sa ugroženih područja, druženje sa ženama iz diplomatskog kora i raznovrsne aukcijske prodaje dizajnerskih modela.

Komentari 259

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image