• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LDP za reviziju energetskog sporazuma za Rusijom

Izvor Beta

Liberalno demokratska partija (LDP)zatražila je danas od Vlade da revizijom energetskog sporazuma sa Rusijom otkloni sve štetne posledice koje je Srbija imala do sada.

U saopšternju LDP je navela da od Vlade, pored rešavanja problema koji su posledica pogrešnog vođenja politike u prethodnim godinama, nađe načina da izvrši reviziju energetskog sporazuma sa Rusijom.

Tim sporazumom Srbija je dobila "samo slovo na papiru o Južnom toku, koji je posle krize u Ukrajini više nego neizvestan", naveo je LDP i dodao se ta stranka jedina protivila sporazumu zbog toga što je njime Srbija kontrolu nad svojim energetskim potencijalima dala Rusiji.

LDP je istakla da je godinama ukazivala da je bilo potrebno napraviti fer sporazum o isporuci kvalitetnog i jeftinog gasa u kojem bi Srbija bila ravnopravni partner sa Rusijom.

"Umesto toga, jedini smo u regionu koji smo predali drugoj državi 51 odsto celokupnog energetskog potencijala i to za višestruko nižu cenu od realne, dok zauzvrat imamo najskuplju cenu gasa od svih zemalja koje nas okružuju", naveo je LDP.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mali Baja

Opa, evo misevi iz ldp-a izmileli iz rupice...mrs u zaborav...

gas gas

Samo vi primajte instrukcije, niste cenzus presli i opet imate medijski prostor, ljudima je sve jasno.

rade

@gas gas Hoćeš da kažeš da ne plaćamo najskuplje gas, da naš ugovor sa Rusima nije najgori od svih ostalih država i da im nismo prodali NIS budzašto?

special image