• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Železnicama potrebna pomoć, fale šine i pragovi

Izvor Tanjug

Generalni direktor "Železnica Srbije" Dragoljub Simonović uputio je apel da se srpskim železnicama pomogne u materijalu i opremi, ponajviše u pragovim i šinama, kao i drugoj opremi neophodnoj za što brži i efikasniji remont pruga.

On je ovaj poziv uputio na sednicama Upravnog odbora i Skupštine Međunarodne železničke banke, Eurofime, koje su održane juče u švajcarskom gradu Cirihu.

U saopštenju Železnica Srbije se navodi da je Simonović upoznao članove ove značajne finansijske institucije sa ogromnim posledicama i oštećenjima koje su majske poplave nanele železničkoj infrastrukturi u našoj zemlji.

Simonović je članove Eurofime informisao o tome da su, nakon apela Međunarodnoj železničkoj uniji (UIC) i Zajednici evropskih železnica i upravljača infrastrukturom (CER), među prvima pomoć ponudile Austrijske i Turske železnice.

On je naveo i da su donacije odmah uputili crnogorski, makedonski i bugarski železničari, kao i poslovni partneri iz Grčke, Češke, Francuske i drugih zemalja.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ivan

Dobili kredit od Rusije 800 miliona evra a ovamo prosi sine,pa kad pre opljackaste te pare?

Milan

@ivan Pre nego komentarišeš nešto informiši se. Pare od kredita su odobrene u tačno određene projekte. Ovde je reč o poplavama. Železnica je svih ovih godina sistematski uništavana I nije čudo što je u ovakvom stanju.

Don

Kako vas nije sramota da tražite šine..Ovaj lik je opljačkao celu železnicu i nije ni čudo što sad mole da im se nešto da.

special image