• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajatoviću prete sankcije SAD?

Direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović uskoro bi mogao da bude obuhvaćen sankcijama SAD zbog krize u Ukrajini, piše "Kurir".

Naime, kako navodi list, na crnoj listi  SAD na kojoj su ruske kompanije našao se i "Sogaz", u kojem je Bajatović predsednik Nadzornog odbora za područje Srbije, piše "Kurir".

List navodi da da je, pored uvođenja sankcija samim kompanijama, namera američke administracije i da se zamrzne imovina vodećim ljudima u menadžmentu ruskih kompanija, među kojima je i Bajatović.

"Ovakav scenario bi mogao direktno da utiče na mesečnu apanažu čelnika 'Srbijagasa', koji na ime članstva u Nadzornom odboru ove kompanije prima 10.000 evra", navodi list

"Kurir" piše i da su vlasnici ruske osiguravajuće kuće "Sogaz" gasni gigant "Gasprom" i Banka Rusije, koja je na američkoj crnoj listi od marta.

Podružnica "Sogaza" u Srbiji osnovana je pre dve godine i bila je prva ispostava ruske kompanije van Rusije, čiji je godišnji profit prošle godine iznosio oko 50 miliona evra, podseća "Kurir".

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mikan

Nisu nama bratuske krive, nego oni kojh glasaju za ovakve ljude cija se partija zdusno zalaze za ulazak u eu. Ne znam cemu kuknjava vas pojedini a 15 godina glasate za ovakve i njima slicne zbog kojih jesmo tu gde jesmo..

Kriva drina

Nemožemi niko ništa,bar u zmlji, jer S0S i gas je moj spas,a bratuška jastuk za mene I Srbijagas. Man se zoro bela ,živela zemlj rusija,a apanaža je mala nema za marendu i kafu crnu

ataman

svetsko zlo ne posustaje

special image