• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd: Poziv na zapošljavanja invalida

Izvor Tanjug

Filijala za grad Beograd Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) pozvala je danas poslodavce koji imaju potrebu za zapošljavanjem osoba sa invaliditetom da konkurišu za subvencionisane programe zapošljavanja za ovu kategoriju gradana.

Kako se navodi u saopštenju NSZ, još uvek su aktuelni javni pozivi i konkurs za program strucne prakse za osobe sa invaliditetom, koji je otvoren do 10.decembra, subvenciju samozapošljavanja osoba sa invaliditetom (otvoren do utroška sredstava), kao i konkurs za ucešće u finansiranju programa obuke na zahtev poslodavca za osobe sa invaliditetom (konkurs je otvoren do 1.decembra).

Može se konkurisati i za subvenciju zarade za zapošljavanje osoba sa invaliditetom bez radnog iskustva (do 5.decembra), refundaciju troškova podrške osobama sa invaliditetom koje se zapošljavaju pod posebnim uslovima (do 1.decembra, refundaciju troškova zarade licu angažovanom na pružanju podrške na radnom mestu-radna asistencija i/ili refundaciju primerenih troškova prilagođavanja radnog mesta.

Konkursi su otvoreni do utroška finansijskih sredstava, a najkasnije do predviđenih datuma.

Sve dodatne informacije, tekstove javnih poziva i prateće dokumentacije svi zainteresovani poslodavci mogu dobiti u Filijali za grad Beograd, ili ih mogu preuzeti sa sajta Nacionalne službe za zapošljavanje -www.nsz.gov.rs.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

NIKOLA

Nedaj boze nikome da bude invalid ali ni mí sposobni nemamo poso a ovi iz sns a unistavaju drzavu tako sto lazu ovaj narod

Nikola

Gde da rade pa ni sposobni nemaju gde

Aleksandar

@Nikola Pa jeste nikola ali i oni hoču hleba da jedu gladan stomak živa duša

special image