• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kod nas ga odbili,Italijani mu poslali nove patike

Izvor mondo.rs

Patike kupljene u sportskoj radnji u Kragujevcu kupac nosio samo mesec dana, a kada je pokušao da ih zameni jer su se raspale, trgovac ga odbio, a proizvođač poslao nov model.


Kupac je, piše "Politika", patike marke "dijadora" nosio 32 dana, a obuvao ih je dok je igrao fudbal i to je objasnio u sportskoj radnji u kojoj ih je kupio kada je došao da ih reklamira.

Posle svakog treninga pojavljivalo se novo oštećenje, a posle mesec dana patike su bile neupotrebljive.

Obratio se trgovcu, prošao redovnu proceduru, a odgovor koji je usledio bio je obeshrabrujuć - reklamacija je odbijena uz obrazloženje da je oštećenje nastalo mehaničkim putem, odnosno da je kupac kriv za stanje patika.

Obratio se i Organizaciji za zaštitu potrošača u Kragujevcu koja je odlučila da istera ovaj slučaj do kraja, a ono što je usledilo iznenadilo je i njih i kupca koji ovako nešto nije očekivao.

Naime, proizvođaču u Italiji poslali su slike obuće, objasnili ceo slučaj i stigao je odgovor.

Pošto su bili iznenađeni stanjem obuće koja je nošena tako kratko vreme poslali su kupcu nove patike, bolji model na kućnu adresu. Nije platio nikakve troškove, a dobio je nove patike.

"Tako se to radi u Evropi", kaže predsednik Organizacije za zaštitu potrošača Kragujevca Zoran Nikolić za "Politiku".

Tagovi

Komentari 48

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Stella

Daj bogoti, ako ces da igras fudbal obuj kopacke il neke stare tike , a ne nove, pa se jos cudis kako si ti pukle... ko da si po govnima gazio sunce te jblo!

37laki77

Sa detetom od DVE godine prošle zime idemo da kupimo cipele. Dete povuče čičak traku i pukne prsten kad je traku povuklo. Prodavačica je rekla:- "Sad te cipele morate da kupite, kad ste to polomili". Od neverice sam se nasmejao i odmah izašao, nisam gledao ni jedne druge. Više u tu radnju ne ulazim, a ni moji prijatelji.

Miki

Ima i postenih trgovaca, ja sam pre kupio kosarkaske Rebook patike ogulile su se za 2 meseca . U radnji su mi rekli da ih ostavim i da ce resiti. Posle nedelju dana zvao me je vlasnik da dodjem u butik. Kada sam dosao rekao mi je da biram koje god hocu nove patike koje mi se svidjaju. Posle toga sam stalno uzimao kod njih, ali sve se moze kad se hoce.

special image