• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor Novosadskog sajma podneo ostavku

Izvor mondo.rs

Generalni direktor Novosadskog sajma Dragan Lukač danas je podneo neopozivu ostavku na tu funkciju.

Za sada nije poznat razlog, a sem njega ostavku je podnela i finansijska direktorka Gordana Ćuk, javlja Radio 021.

O mogućoj Lukačevoj smeni se piše još od maja, a nakon "rekonstrukcije" gradske vlasti letos je kao mogući naslednik pominjan Aleksandar Pribić, socijalista i bivši direktor Toplane.

Prethodno je smenu tražio predsednik novosadskih socijalista i Skupštine grada Siniša Sević zbog, kako je kazao, načina na koji posluje Novosadski sajam.

S druge strane, Lukač tvrdi da se prošloj godini u investiciono održavanje uložilo 82 miliona dinara, bez čega bi se Sajam sam od sebe urušio, a da je ostvarena finansijska dobit od preko 9,5 miliona dinara.

Inače, Privredni sud zakazao je nastavak sednice Skupštine akcionara ovog preduzeća za 28. oktobar, na kojoj bi, između ostalog, trebalo ponovo da se nađe finansijski izveštaj o poslovanju u 2013. godini.

Dnevni red bi trebalo da sadrži i izbor novog predsednika Skupštine akcionara kao i članova Nadzornog odbora, jer su predstavnici iz reda SNS podneli ostavke, kako ne bi imali više funkcija istovremeno.

Lukačeva ostavka dolazi nakon velikih nesuglasica koalicionih partnera, odnosno SPS i SNS, ali i krize koja je zahvatila ovaj još uvek veliki novosadski brend.

Lukač je inače i predsednik Regionalne privredne komore Novi Sad, a na direktorsko mesto na Sajmu imenovan je pre godinu i po dana, navodi Radio 021.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image