• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Indija:Poslodavac poklonio stanove, kola, nakit...

Izvor Tanjug

Jedan velikodušni poslodavac u Indiji obradovao je svojih 1.200 radnika poklonivši im nove automobile, depozite za stanove i hiljade dolara vredan dijamantski nakit kao nagradu za lojalnost.

Trgovac dijamantima Savdži Dolakia iz grada Surat, na zapadu Indije, uručio je poklone zaposlenima uoči najvećeg indijskog praznika, festivala Divali (Festival svetlosti).

Pokloni su deo programa lojalnosti vrednog 500 miliona rupija (6,4 miliona evra), kog je pokrenula kompanija Hari Krišna eksports.

"Nagradili smo zaposlene koji su kroz godine doprineli razvoju kompanije. Oni su žrtvovali svoj porodični život za napredak firme i zbog toga zaslužuju da budu nagrađeni", rekao je Dolakia za Frans pres.

Većina poslodavaca u Indiji svojim zaposlenima uručuje neku vrstu poklona tokom festivala Divali, ali obično se radi tek o kutijici slatkiša.

Hari Krišna eksports već pet godina sprovodi program lojalnosti, u okviru kog radnici dobijaju poene u 25 kategorija, ali su ove godine nagrade bile posebno velike.

"Poklonili smo stanove za 207 radnika, automobile (fiat punto) za njih 491 i nakit za 500. Depoziti za stanove podeljeni su onima koji nisu posedovali stan, a automobili onima koji već imaju svoj dom", rekao je predsednik firme.

Nakit, u vrednosti od maksimalno 5.860 dolara po komadu, podeljen je zaposlenima kao poklon za njihove supruge, jer su i one "indirektno doprinele razvoju firme", naveo je Dolakia, čija kompanija izvozi dijamante u 75 zemalja.

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

jordanka

svaka čast čoveče veliko ti srce

Serbia forever.

U Srbiji bi bio optužen što nije platio porez na poklon, konfiskovana bi mu bila imovina i bio bi strpan u ludnicu! Nisu Indijanci u Indiji, nego u Srbiji!

Milo

A naši poslodavci uključujući tu i vlast,bi nam da mogu zabranili da dišemo,osim kad radimo za njihov dzep., pte i posle toga šteta je da im arčimo kiseonik,možda će njima trebati. To je demokratija,koja je dojahala na krilima DOS-a. Baba Julini pokondireni jurišnici su nastavili putem svojih predhodnika,dobili su zadatak da zgaze taj Srpski ponos,mora se u Jaram jer tako ište SAD.JA MISLIM DA TO U SRBIJI NEĆE PROĆI.

special image