• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit posao: 180 dinara na sat za brojanje putnika!

Izvor mondo.rs

Ako ste nezaposleni (znači verovatno nemate novca za vožnju u gradskom prevozu) ovo je idealan posao za vas.

Centar za planiranje urbanog razvoja putem oglasa traži 200 radnika koji će u narednih šest nedelja brojati putnike u vozilima gradskog prevoza. Za 180 dinara po satu, pišu "24 sata".

Prednost pri zapošljavanju imaće učenici i studenti do 26 godina koji žele da rade svih šest nedelja

Oglas je prekjuče objavljen na sajtu studentske i omladinske zadruge, a u opisu posla stoji: “Brojanje putnika u vozilima gradskog prevoza. Rad puno radno vreme u dve smene. Angažovanje radnim danima na period od šest nedelja. Početak posla krajem oktobra”. Takođe, navodi se šta se od kandidata za ovaj posao traži.

"Odgovornost, pouzdanost i preciznost u radu. Prednost za studente i učenike do 26 godina (završne godine školovanja) i kandidate koji su spremni da rade svih šest nedelja", stoji između ostalog u oglasu.

Kako kažu u Studentskoj i omladinskoj zadruzi “Servis”, gde je postavljen oglas, ovakva istraživanja se rade svake godine. Za posao je potrebno poslati i CV, a noćne smene neće biti.

Centar za planiranje urbanog razvoja je ovaj posao dobio na javnom tenderu koji je Sekretarijat za saobraćaj raspisao u septembru.

Podsećanja radi, gradonačelnik Siniša Mali je početkom septembra i najavio ovo istraživanje kako bi na osnovu tih rezultata na proleće bio predstavljen potpuno novi red vožnje. Gradonačelnik je tada i pozvao sve sugrađane da validiraju karte kada uđu u vozilo javnog prevoza kako bi se znalo koliko putnika se vozi kojom linijom.

Međutim, i dalje se mnogi vlasnici personalizovanih “Bus plus” kartica ne čekiraju prilikom ulaska u vozilo. U Centru za planiranje urbanog razvoja (CEP) ističu da traže radnike za brojanje putnika u vozilima gradskog prevoza, pre svega, zbog istraživanja, ali nisu želeli da pričaju o detaljima, prenose "24 sata".

Komentari 13

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

vec poceli

videla sam tajve: sede i broje, uredno upisuju u formulare. a mi se gvramo? divota! rto jednom mali i veliki ne udju u bus, provozaju se i nabroje do mile volje? makar da vide kako ísti izgledaju iznutra i kako je nama obicnim smrtnicima

vozač

bilo koja stranka a da je u koaliciji sa SNS. ima ih puno pa se ne sekiraj. možeš i da si preletač jer oni sve primaju.

Nikola

Koja stranka moram da budem

special image