• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Britanija: Polovina radnih mesta strancima

U Velikoj Britaniji je za minulih deset godina vlasti Laburističke partije više od polovine novih radnih mesta popunjeno stranim radnicima, objavljeno je u Londonu. Stranci, imigranti, su, prema statistici britanskog parlamenta, popunili 862.000 radnih mesta, a domaći radnici, Britanci, 731.000.

U Velikoj Britaniji je za minulih deset godina vlasti Laburističke partije više od polovine novih radnih mesta popunjeno stranim radnicima, objavljeno je u Londonu.

Stranci, imigranti, su, prema statistici britanskog parlamenta, popunili 862.000 radnih mesta, a domaći radnici, Britanci, 731.000.

Tako je Britanija, uz Češku, na poslednjem mestu medju zemljama Evropske unije po novom zapošljavanju sopstvenih gradjana.

Hroničari ocenjuju da se vlada laburista oslonila na strane radnike jer oni rade za manje plate od Britanaca, a mnogi poseduju i veću stručnost.

Kranju cenu, medjutim, plaćaju svi gradjani Britanije jer razliku izmedju male plate i neophodnog životnog standarda plaćaju poreski obveznici kroz razne beneficije i socijalnu pomoć na koju stranci imaju pravo.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image