• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Proizvodnja uglja sa Tamnave 20. ili 21. decembra

Izvor Tanjug

Proizvodnja uglja sa kopa Tamnava zapadno polje u Kolubari počeće 20. ili 21. decembra, najavio je danas ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić

On je prilikom predstavljanja predloga budžeta za 2015. godinu, za koji je rekao da je odgovoran prema Srbiji i vremenu koje je pred nama.

Antić je najavio da će sa tog kolubarskog kopa koji je bio poplavljen u majskim poplavama početi proizvodnja 10.000 tona uglja dnevno.

Ovaj budzet je odgovoran prema Srbiji i vremenu koje je pred nama jer sadrži ozbiljne uštede od oko 27 milijardi dinara, ali i realno povećanje prihoda na osnovu sagledavanja svih ekonomskih procesa koji su u toku, rekao je Antić na vanrednoj konferenciji za novinare u Vladi Srbije, povodom usvajanja Predloga budžeta Srbije za 2015. godinu.

Pre usvajanja predloga budžeta za 2015. godinu imali smo pet konsulatacija sa premijerom Srbije i niz sastanaka između ministarstava međusobno na kojima smo raspravljali o svakom dinaru koji treba da bude potrošen, rekao je Antić i dodao da je budžet Ministarstva rudarstva i energetike koncipiran čak i ispod okvira koji bilo predvidelo Ministarstvo finansija.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Prtar

Covek uzeo sada lepsi slem :)

zeljko

@Prtar Treba ga pitati sta je ucinjeno da se ojacaju nasipi kako se poplave ne bi ponovile

special image