• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U januaru srpski poslovni forum u Emiratima

Izvor MONDO/Agencije

Srpski poslovni savet najavio je da će u saradnji sa Ambasadom Srbije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima od 25. do 30. januara u UAE organizovati Prvi srpski poslovni investicioni forum.

Kako se navodi, cilj ovog petodnevnog događaja koji će se održati u pet emirata jeste upoznavanje srpskih privrednika s tržištem, načinom funkcionisanja, poslovnom klimom, tradicijom i običajima u UAE.

Dodaje se da je osnovna svrha foruma predstavljanje privrednih, turističkih, obrazovnih i investicionih potencijala Srbije i naglašava da će srspku delegaciju činiti predstavnici Ministarstva spoljnih poslova, lokalnih samouprava, Univerziteta, turističkih organizacija i drugih relevantnih institucija.

"Srpski poslovni savet UAE na ovaj način želi da otvori vrata, prevashodno malim i srednjim preduzećima da upoznaju tržište Emirata, da saznaju koje su to mogućnosti i uslovi poslovanja, kao i da stupe u kontakt sa adekvatnim potencijalnim poslovnim partnerima", naglašava se u saopštenju Srpskog poslovnog saveta.

Ističe se da su Prvi poslovni i investicioni forum u UAE podržale Privredna komora Srbije (PKS) i Federacija Privrednih komora UAE, a pomogao je i Fond za podršku investicija u Vojvodini VIP.

U saopštenju se navodi da svi zainteresesovani pojedinci i kompanije mogu se registrovati i detaljnije upoznati sa programom i agendom Foruma na zvaničnoj internet stranici Srpskog poslovnog saveta.

Podseća se da je Srpski poslovni savet osnovan u januaru 2014. u Abu Dabiju uz podršku Ambasade Srbije u UAE sa osnovnim ciljem da kreira i poboljša poslovne prilike i investicije između ove dve zemlje.

Tagovi

uae

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image