• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Videćemo da li će struja uopšte poskupeti

Izvor Tanjug

Da li će do povećanja cene električne energije uopšte doći, u kom procentu i u kom momentu, javnost će biti blagovremeno obaveštena, kaže ministar energetike Aleksandar Antić.

Ministar energetike Aleksandar Antić zamolio je sve javne poslenike i medije da ne spekulišu o datumu i visini poskupljenja struje, dok takvu odluku ne donesu nadležni organi.

"Premijer Srbije Aleksandar Vučić je više puta naglasio da, imajući u vidu aranžman sa MMF-om, s jedne strane, a težak materijalni položaj naših građana s druge strane, odluka o mogućem povećanju cene tek biti razmatrana", rekao je Antić.

"Da li će do povećanja cene električne energije uopšte doći, u kom procentu i u kom momentu, javnost će biti blagovremeno obaveštena", istakao je ministar Antić, povodom, kako se navodi u saopštenju tog ministartsva, različitih informacija koje su se pojavile u javnosti u poslednjih nekoliko dana, a tiču se povećanja cene struje.

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Goran

Gospoda tvrde kako imamo najjeftiniju struju u EU. A zasto ne kazu kolike su plate. 200 e umesto 2000 e kao u EU. E kada budu plate ujednacene i poravnate sa EU tada mogu i cene da ujednace.Najprostija logika

sima

Ovaj covek ne zna mnogo toga. Zaposlili su u EDB broj ljudi i broja im se ne zna preko omladinskih zadruga i sve mladi stariji od 40. Imaju i jednu od 67 godina.

stamenkovicmomcilo

Ovaj gospodin ce sve razmotriti i na kraju ce nam ipak javiti kako ce do poskupljenja ipak doci jer moraju se odrzavati vodovi termoelektrane dalekovodi koji su godinama zanemarivani od bivsih vlasti nijednom ne spomenuvsi kako je i on sam u svakoj vlasti od samog pocetka sunovrata po nas i ovu drzavu ucestvovao i dan danas ga nije sramota da se kao i svi u danasnjoj vlasti ophode kao da su oni toboze neki spasioci nasi i cine sve da bi nam bilo bolje. Nema bolje dok se ono malo generala nasih vojnih ne udruzi i uradi sta treba kako bi nas vise spasili ove muke.

special image