• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Traži se kupac za Mostogradnju, Magnohrom, Nevenu

Izvor Beta

Agencija za privatizaciju objavila je danas prodaju kapitala niza nekadašnjih društvenih firmi. Među njima su i neka naširoko poznata imena, poput Mostogradnje ili Magnohroma.

Na prodaju su beogradska preduzeća "Dragan Marković", Mostogradnja i Rafinerija nafte, zatim Dolovo iz Dolova, ZGOP iz Novog Sada, Agrobačka iz Bača, Zastava Metal iz Resavice, Graničar iz Gakova, Putevi iz Sremske Mitrovice.

Oglašena je prodaja kapitala i preduzeća Porečje iz Vučja, Severtrans iz Sombora, Duvan iz Ljubovije, Fabrika reznog alata iz Čačka, Teretni transport iz Bora, Armatura iz Aleksandrovca, Industrija obuće Beograd.

Na prodaju je ponuđena imovina preduzeća Magnohorm iz Kraljeva, Industrije za preradu Majdanpek, Majevica holding iz Bačke Palanke, Nevene iz Leskovca, Partizanskog puta iz Beograda.

Početna cena za kapital preduzeće "Dragan Marković" je 9,36 miliona evra, Mostogradnje za 1,56 miliona evra, Rafinerije nafte 5,27 miliona evra, ZGOP-a 3,67 miliona evra, Agrobačke 1,4 miliona evra, Porečja 7,84 miliona evra, Fabrike reznog alata 3,6 miliona evra, Armature 2,27 miliona evra, Industrije obuće 3,43 miliona evra.

Za imovinu Magnohroma početna cena je 10,5 miliona evra, za imovinu Nevene 2,39 miliona evra, Partizanskog puta 266.157 evra, Majevice holdinga 2,64 miliona eva, Industrije za preradu 3,57 miliona evra.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

u

Unistili ste divan grad na Ibru ,divno Kraljevo koje je iznedrilo mnogo poznatih i kvalitetnih ljudi.Unistili ste Magnohrom giganta koji je radio i za vreme bombardovanja ,propale su porodice ljudi su na ulicama ....nista ne radi.Svuda beda i jad....kako radite tako ce vas snaci vidi onaj odozgo sve!

Killshot

10 miliona za Magnohrom, preduzeće koje je nekada hranilo trećinu Kraljeva!? A to što je visoka peć iz Magnohroma završila u rukama Šiptara kao i većina strugova koji se prinudno prodaju u FVK, to mačku o rep, a? Političari, političari, dobro ste nam zapržili čorbu od 90-ih na ovamo, sada ćete malo sami da je probate...

special image