• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvaramo vrata Ikei

Izvor Tanjug

Kompaniji "Ikea", koja je danas podnela zahtev za dobijanje građevinske dozvole za izgradnju prve robne kuće u Beogradu, taj dokument 10.juna uručiće potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Zorana Mihajlović će građevinsku dozvolu uručiti direktoru za nekretnine i razvoj kompanije "Ikea" za jugoistočnu Evropu Vladislavu Laliću.

Posle ceremonije uručivanja građevinske dozvole predviđene su izjave za novinare, navedeno je u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Prva robna kuća kompanije "Ikea" gradiće se na lokaciji prigradskog naselja Bubanj potok na zemljištu površine 26 hektara, koje se nalazi jugoistočno od Beograda neposredno iza naplatne rampe Bubanj potok, s desne strane u pravcu Niša i prostire se sve do nadvožnjaka Tranšped i prvog izlaza s autoputa.

Površina objekta biće 39,5 hiljada kvadratnih metara, a u planu je i izgradnja 1400 parking mesta za kupce i posetioce.

Robna kuća, parking i unutrašnje saobraćajnice prostiraće se na ukupno 11ha.

Početak radova na prvoj beogradskoj robnoj kuci IKEA planiran je na jesen. Objekat bi trebalo da bude otvoren krajem 2016. godine i da se zaposli 300 radnika.

Tagovi

Komentari 20

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bre

Ne mogu da razumem da se neko raduje prosecnoj ikei, da ne kazem fuserasko-pomodarskom proizvodjacu sarenog namestaja a nemamo hleba da jedemo! Simpo moze biti mnogo bolji ali je nas. Simpo ima kvalitet i to vrhunski. Trebalo bi da se potrudimo da uticemo da simpo bude bolji. I nebitno za simpo, bilo koji domaci proizvodjac!!!! NE! Mi se radujemo tamo nekoj ikei, ispiraju nam mozak pa nam uzmu pare...a dobijemo sarene laze...u najboljem slucaju sasvim prosecan eu kvalitet po doobroj ceni...A gde odu pare?! Ali mi smo Srbi kontra narod, narod supljih mozgova, neizivljenih matoraca i deb...ne omladine... Ne mogu da verujem vise, stvarno ne mogu da verujem...sta je sa ovim narodom?!

karamba

@Bre Druze Simpo su upropastili, pred gasenjem je. Ne bu me cudilo da je bas Ikea jedan od organizatora toga.

Katalej

Toliko su ucenjivali Ikeu da su hteli odustati ali posto Svedjani nemaju korupciju i mito,nasi popustili.To je razlika.

special image