• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srce EPS-a biće u Novom Sadu

Izvor Tanjug

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio da će Elektroprivreda Srbije premestiti svoj nacionalni operativni dispečerski centar u Novi Sad.

On je naveo da će time u tom gradu biti "srce" sistema za celu Srbiju.

Vučić je na konferenciji za novinare, nakon sastanka sa liderom Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadom Čankom, rekao da to znači i dopunske investicije kao i nove informacione sisteme i pokazuje odnos vlade ne samo prema Vojvodini već i celoj Srbiji, što znači da vlada ne pravi razliku između Beograda i ostalih delova Srbije.


Premijer je izjavio je danas da će u Novom Sadu biti pojačano prisustvo snaga bezbednosti u borbi protiv kriminaliteta i posebno protiv širenja narko tržišta, te da u tom smislu rezultate očekuje u najkraćem roku.

Premijer je rekao da je danas bio u kontaktu sa šefom Bezbednosno-informativne agencije i ministrom unutrašnjih poslova i da je s njima dogovoreno jačanje "i vidiljivo i nevidljivo" bezbednosnih snaga u Novom Sadu.

"Mislim da ćemo imati rezultate u najkraćem periodu", rekao je Vučić.

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

DzaBu

Ovo je kompenzacija zato sto se ukida Elektrovojvodina.

Dr Iggyy

Све хидро и термоелектрана се налазе испод Саве и Дунава и грађени су углавном средствима из тог дела Србије. paспродаје ce имовинa јужног дела земље. Следећи корак је гашење Југоистока и Електрошумадије као што ЕУ хоће да затвори термоелектране у Србији. Куповаћемо струју из те пакосне ЕУ. По свему судећи, оно заборављено ропство, се враћа на мала врата, а ми смо у XXI веку, можда на нашу жалост. Спречите, драга госаподо, оно има се може се, док можете. Са превеликом срећом!

m.m.

Pa u Vojvodini se nalaze veliki proizvodni sistemi.

special image