• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EPS: Potrošnja struje skočila 15 odsto zbog klima!

Izvor MONDO/Agencije

Procenjuje se da će današnja potrošnja električne energije dostići 89 miliona kilovat-časova, što je za oko 15 odsto više od potrošnje koja zabeležena pre nedelju dana, saopštila je Elektroprivreda Srbije (EPS).

  Tokom poslednjih nekoliko dana, zbog visokih, skoro tropskih temperatura i većeg rada klima uređaja, potrošnja električne energije u Srbiji, na teritoriji koju snabdeva EPS, iz dana u dan je sve veća, te je u toku jučerašnjeg dana potrošeno 85 miliona kilovat-časova.

Iz EPS-a poručuju da taj sistem, i pored povećane potrošnje struje, stabilno i pouzdano snabdeva građane i privredu i nema poteškoća ni u proizvodnji, a ni u distribuciji električne energije.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Aaa-

To samo ovi iz drzavnih firmi i institucija ugadjaju sebi tako na poslu i nemilosrdno trose struju a kod kuce se kuvaju jer stede ko pacovi....

n

Meni nije jasno jesu li ljudi svesni koliko je opasno kada naprave veliku razliku sa spoljnom temperaturom. Meni se desilo pre dve godine da uđem u supermarket i duže se zadržim a oni smanjili temperaturu za više od 10stepeni u odnosi na spoljnu. Navučem upalu sinusa i laringitis.

Deadpool KG

@n Potpuno se slažem. Ja kad uđem u radnju i skrenem im pažnju na razliku u temperaturi, samo čekam da počnu da negoduju i da se beče. Onda ima kažem: "Samo čekajte da vam dođe neko sa malim detetom. I kada to dete doživi temperaturni šok i završi u bolnici, neće protiv mene roditelji da podnesu tužbu...". Da li zaista roditelji imaju osnova stvarno ili ne, pojma nemam, ali znaš kako krenu ka termostatu da promene temperaturu? :)

special image