• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gašić o sudbini "Zastava oružja"

Izvor MONDO/Agencije

Ministar odbrane Bratislav Gašić sastao se danas sa predstavnicima "Zastava oružja”, koje je predvodio direktor tog preduzeća Milojko Brzaković, kao i sa gradonačelnikom Kragujevca Radomirom Nikolićem.

  Povod sastanaka je rešavanje problema sa kojima se suočava ta kragujevačka fabrika namenske industrije, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Nakon razgovora u "Zastava oružju”, ministar Gašić je istakao da nijedna vlada u proteklom periodu nije davala ovakvu snažnu podršku fabrikama namenske industrije, kao što to čini aktuelna.

Nakon susreta sa gradonačelnikom Kragujevca, Gašić je ocenio da nakon dugog niza godina nisu vođeni ovako značajni razgovori koji su se, pre svega odnosili na dalje funkcionisanje "Zastava oružja”, konverziju određenih dugovanja i obaveza koje namenska industrija ima prema gradu Kragujevcu, za zamenu kasarne "Vojvoda Putnik” i vojne ambulante, kao i o iznajmljivanju kragujevačkog Doma Vojske Fakultetu umetnosti.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ČUBURA

Ni pre 2ooo-ite g., nije bilo dobro, ali od tada- katastrofa! NATO-LJUBCI UNIŠTIŠE SVE! Uništili bi i Vasionu, da mogu! Dobre sluge- Zli gospodari! Hoće li neka institucija, imovina, ostati - SRPSKA?!

SRB

Teško onima, čija sudbina zavisi od njega i sličnih!

SRB-CG-RS-RUSIJA

Čuvajte to strateško preduzeće!

special image